Microfiber brisač za stakla – Pane DR

  • Microfiber brisač za stakla – Pane DR
  • Čistač stakla – Pane DR je prilagodljivi microfiber brisač za stakl
  • Karakteristike proizvoda:
  • Glava brisača se pomjera za 360 stepeni, što omogućava lako i detaljno čišćenje.
  • Može raditi samo pomoću vode, bez hemikalija.
  • Koristi se za pranje prozora, ogledala, vrata tuš kabina, pločica…
  • Navlaka se pere ručno ili u mašini, na 30 stepeni.

19,00 KM

Opis

Ako želite postići savršeno čisto staklo bez mrlja, zapamtite da prozore treba prati u pravo vrijeme i doba dana.

Najgore vrijeme za čišćenje prozora je topao, sunčan dan.

Zašto?

Kada sunčeve zrake padaju na staklo tijekom pranja, voda brže isparava te istog trena ostavlja tragove u obliku kapljica, mrlja i fleka.

Nikako nemojte prozore prati suhom krpom jer ćete oštetiti staklo.

Pazite na temperaturu, pri temperaturi ispod nule staklo je jako krhko.

Dodate li kapljicu sirćeta u čistu vodu, dobit ćete odlično sredstvo za pranje stakla od kojeg vam neće samo zasjati prozori nego će se za topla vremena i muhe držati podalje.

Možete napraviti dobru otopinu za pranje prozora tako da u pola litre vode dodate jednu kašičicu amonijaka za čišćenje i jednu kašiku metilnog alkohola.

Ulijte otopinu u prskalicu za cvijeće, označite što je unutra da je možete brže pronaći i odložite je na takvo mjesto da vam bude pri ruci.

Gotovu tekućinu za pranje prozora treba nanijeti na suho staklo jer ako dođe u dodir s bilo kakvom vlagom ili kondenziran.

KRPE OD MIKROFIBRE – rješenje za prozore BEZ tragova

Prilikom čišćenja prozora također je važno odabrati prave alate za efikasan učinak.

Staklo bez mrlja visokog sjaja, može se dobiti korištenjem sve popularnijih krpa od mikrovlakana, koje se ponekad jednostavno nazivaju „mikrofibrom za prozore“.

Riječ je o mekim komadima poliesterske tkanine s vrlo tankim vlaknima koji lako skupljaju prljavštinu s površine koja se čisti, a također vrlo dobro upijaju vodu.

Ne morate koristiti deterdžente za čišćenje prozora ukoliko imate krpe od mikrovlakana – samo ih navlažite običnom vodom i vaši prozori su spremni za nikad blistavije izdanje!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima
24/7

Dostava na adresu
24/48h

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine su uključeni i za sve gradove Bosne i Hercegovine poštarina iznosi 7 KM.

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od 24/48h a kada su u pitanju vikendi, za mjesta gdje dostava ne vrši isporuku u tom periodu, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.