RGB stimulirajuća lampa

  • RGB stimulirajuća lampa je inovativna lampa koja vam omogućuje da prilagodite boje i intenzitet svjetla kako bi se postigla optimalna atmosfera u vašem domu, uredu ili bilo kojem drugom prostoru.
  • Ova lampa koristi RGB tehnologiju za stvaranje širokog spektra boja, a možete je kontrolirati preko daljinskog upravljača ili putem mobilne aplikacije.
  • RGB stimulirajuća lampa ima više načina rada i prilagodljivih postavki, tako da možete postići željeni efekt i raspoloženje za svaku prigodu.
  • Bez obzira tražite li relaksirajuću atmosferu za opuštanje ili želite živahno raspoloženje za zabavu, ova lampa će ispuniti vaše potrebe i pružiti vam beskonačne mogućnosti za stvaranje savršene atmosfere u prostoru.

30,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima
24/7

Dostava na adresu
24/48h

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine su uključeni i za sve gradove Bosne i Hercegovine poštarina iznosi 7 KM.

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od 24/48h a kada su u pitanju vikendi, za mjesta gdje dostava ne vrši isporuku u tom periodu, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.