-20%

2 u 1 četkica za čišćenje lica za njegu kože

  • Električna četkica za čišćenje lica, pruža najmekše i najnježnije čišćenje lica i za sve tipove normalne kože.
  • Vodootporan učinak i može se koristiti za kupanje i tuširanje, cijelo tijelo IPX6 potpuno vodootporno, praktičan dizajn olakšava držanje i nošenje.
  • Glava četkice je odvojiva i može se izravno prati kako bi se uklonile zaostale tvari, dvije glave četkice se mogu zamijeniti, ubrzati cirkulaciju mišića i povećati elastičnost kože.
  • Izrađen kvalitetno, debelog dizajna, njeguje i ne šteti, pruža najmekše i najnježnije čišćenje.
  • Materijal: ABS
  • Radna snaga: 0,3 W
  • Napajanje: 1 AA baterija

20,00 KM

Opis

Vodootporna četkicaa za čišćenje, podesive 2 brzine za dubinsko čišćenje cijelog lica, za otvaranje i temeljitije čišćenje lica.

Nova jedinica za čišćenje putne veličine nudi snažno, ali meko čišćenje, koje poboljšava učinkovitost čišćenja za šest puta u usporedbi s tradicionalnim čišćenjem.

Četka za čišćenje lica izrađena je od kvalitetnog silikonskog materijala mekog na dodir i ne nadražuje osjetljivu kožu, ne ozljeđuje kutikule i smanjuje razmnožavanje bakterija.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.