-6%

24V mini električna motorna pila s punjivom litijskom baterijom

  • Kako bi se izbjeglo pogrešno rukovanje i potencijalni rizici, ova mala motorna pila ima sigurnosnu bravu i sigurnosni okvir.
  • Sigurnosna brava i prekidač moraju se pritisnuti istovremeno kako bi se aktivirala električna motorna pila.
  • Sigurnosni okvir sprječava da prskanje drvne sječke ozlijedi korisnike tijekom rada.

80,00 KM

Opis

Savjeti za korištenje:

Napunite bateriju- crveno svjetlo svijetli kada se električna pila puni, dok se zeleno svjetlo upali kada je potpuno napunjena.

Provjerite je li lanac zategnut (bez stavljanja baterije u pilu).

Kad je baterija napunjena (kada se upali zeleno svijetlo), pritisnite gumb i vidite da li se lanac normalno okreće.

Kada režete grane, samo prislonite pilu bez dodatnog pritiska, prvo režite manje grane, potom veće.

Super kompaktna, tako da Vas neće opterećivati kada je budete nosili sa sobom.Izrađena od kvalitetnog materijala, praktična, jednostavna za rukovanje i upotrebu, ima dugi vijek trajanja.

  • Idealan alat za vrtlarstvo.
  • Lagana i udobna za korištenje.
  • Visoke performanse rezanja.
  • Bežična i praktična.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.