-14%

3D olovka za igru i crtanje

  • 3D olovka za igru i crtanje – 3D olovka za crtanje vrlo je praktična i sigurna pri crtanju te pruža precizan i stabilan učinak.
  • Pomozite djeci da razviju svoju inteligenciju i kreativnost, poboljšaju njihovu sposobnost prostornog razmišljanja i mašte, a također su vrlo prikladni za odrasle da provode svoje slobodno vrijeme i oslobode se stresa.
  • Filament koji se koristi u olovci za 3D ispis izrađen je od biljnih materijala, tako da nema ostataka ili pukotina.
  • Promjer PLA filamenta je 1,75 mm, a duljina 5 metara.
  • Ima gladak i stabilan dizajn.
  • Dizajn niti 3D olovke izgleda sjajno, glatko.

30,00 KM

Opis

Pametne igračke koje pozitivno utječu na razvoj djece ne moraju uvijek biti skupe!

Dokaz za to je 3D olovka za crtanje trodimenzionalnih modela.

Ona razvija kreativnost kod djece, ali i kod odraslih.

Samo stavite punjenje u olovku i spremni ste za stvaranje malih umjetničkih djela!
Biće to sjajna prilika da mališani sami naprave svoju omiljenu novu igračku iz mašte, kakve nema u prodavnici igračaka!
Neće ovo biti jedna od onih igračaka koju mališani brzo pokvare, pa morate kupiti novu.
Bezbroj je mogućnosti za kreiranje ravnih i 3D modela, a osim toga izvrsna je za ublažavanje stresa i opuštanje kod odraslih.
Pozitivno utječe i na prostorno razmišljanje i umjetničke vještine.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.