-43%

3D povećalo za telefon 12 inchi

  • 3D povećalo za telefon 12 inchi
  • Opustite oči dok gledate videozapise: Ako na svom pametnom telefonu gledate puno filmova i video zapisa, a želite ublažiti vizualni umor i nelagodu što dolaze od fokusiranja na malom ekranu duži vremenski period, naš ekran pametnih telefona mag

23,00 KM

Opis

Gledajte filmove i video zapise kao nikad prije:

Lupa za ekran djeluje poput ekrana projektora telefona, učinkovito udvostručujući veličinu zaslona, ​​tako da možete uživati ​​u filmovima i videozapisima na svom pametnom telefonu u najvećoj HD rezoluciji.

3D efekat i zaštita od zračenja:

Uzmite HD zum optičku tehnologiju, ABS + 3D ekran, 3D vizuelno uživanje.

Učinkovito sprečavaju zračenje koje stvara mobilni telefon nanosi štetu ljudskom tijelu.

Kompaktna i lagana veličina, lako se nosi, posebno pogodno za gledanje 3D filmova, a 3D efekat je jači.

Paket uključen: 1x 3D ekran telefona:

Ovo bi takođe bio slatki poklon za vaše djedove i bake ako imaju problema sa čitanjem ili žele uređaj koji poboljšava slike tako da mogu vidjeti sliku svojih najmilijih.

Izvrsno za starce koji čitaju novine u ručnim vijestima na internetu kao povećalo.

Kompaktne veličine i lagan, jednostavan za nošenje.

Posebno pogodan za gledanje 3D filmova i 3D efekat je jači.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.