-24%

6u1 sredstvo za čišćenje lica

  • Njegujte kožu svog lica na moderan i kvalitetan način uz  6u1 sredstvo za čišćenje lica

19,00 KM

Opis

Čišćenje lica ključan je dio svake beauty rutine.

Kako bi koža ostala zdrava, njegovana, svježa i mladolika, potrebno je svakodnevno čistiti lice.

Ukoliko izbjegavamo redovno čišćenje lica, posebno prije odlaska na spavanje, pore ostaju zatvorene, prirodno izlučivanje nije moguće i na koži se počinju javljati dermatološki problemi.

Jeste li znali da tekstura, čistoća, gipkost i dugoročno zdravlje vaše kože lica uvelike ovisi o tome kako i koliko često ga čistite?

Pravilno čišćenje lica može za Vašu kožu učiniti puno više od samog uklanjanja šminke, nečistoća – ono može imati velikog utjecaja na poboljšanje sveukupnog stanja i izgleda kože.

Redovito čišćenje lica omogućuje nam da imamo zdravu i lijepu kožu koja izgleda njegovano i zrači svježinom.

Da bismo to postigli, stalno lučenje loja, koji je normalan proces u koži, kontroliramo upravo čišćenjem njezinih pora.

Lučenjem loja koža si osigurava zaštitu pred vanjskim utjecajima, npr. od zime ili sunca i sprječava da iz njezine unutrašnjosti isparava vlaga.

Kroz sebum koža se čisti od  nusprodukata i toksina nastalih prilikom metabolizma stanice.

Uz pomoć naše četkice za čišćenje lica s nastavcima, zablistat ćete, odstraniti sve što koži smeta i obezbjedit ćete koži da diše, da blista i da odiše svježinom.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima
24/7

Dostava na adresu
24/48h

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine su uključeni i za sve gradove Bosne i Hercegovine poštarina iznosi 7 KM.

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od 24/48h a kada su u pitanju vikendi, za mjesta gdje dostava ne vrši isporuku u tom periodu, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.