-20%

Češalj za stiliziranje kose

  • Keramički vrući češalj, češalj za stiliziranje kose
  • Uz keramičku tehnologiju, električni vrući češalj daje ravnomjernu toplinu, ostavlja kosu sjajnom i bez mrljenja pri ravnanju kose.

20,00 KM

Opis

Brzo zagrijavanje: S visokom toplinom od 450 ℉, omogućuje vam da izravnate kosu/bradu u nekoliko minuta i postignete dugotrajan rezultat.

Posebno izvrsno za afroameričku kosu ili grubu kosu.

Prednost: Promjenjive postavke grijanja od 20-30 sekundi s brzim zagrijavanjem čine ovo savršenim češljem za toplinsku prešu za sve.

Kosa s visokim zadržavanjem topline osigurava čak i vruće uvjete čineći je sjajnijom, svilenkastom i bez kovrča.

Lako za nošenje: Super lagan i kompaktan, prikladan za nošenje i jednostavan za upotrebu.

Idealan za ravnanje kovrčave, kovrčave i afrokaripske vrste kose.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima
24/7

Dostava na adresu
24/48h

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine su uključeni i za sve gradove Bosne i Hercegovine poštarina iznosi 7 KM.

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od 24/48h a kada su u pitanju vikendi, za mjesta gdje dostava ne vrši isporuku u tom periodu, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.