-11%

CH-M75 Bluetooth zvučnik

  • Dostupne boje: plava/crvena/srebrna
  • Može reproducirati audio datoteke MP3 formata na TF kartici, ugrađeni MP3 dekoder.
  • Podržava reprodukciju MP3 audio formata.
  • Maksimalna podrška 32G.
  • Izlazna snaga: 5W
  • omjer signala i šuma 50dB,
  • raspon frekvencije: 50-20KHZ,
  • veličina zvučnika: 6 inča

40,00 KM

Opis

Može reproducirati audio datoteke MP3 formata na TF kartici i U disku, ugrađeni MP3 dekoder.

Podržava reprodukciju MP3 audio formata.

Maksimalna podrška 32G.

Uz FM radio funkciju, ugrađeni 87,5-108MHz FM digitalni radio modul, može automatski pohraniti 50 radio postaja, koristeći ugrađenu visokoosjetljivu antenu.

Izlazna snaga: 5W omjer signala i šuma: 50dB, raspon frekvencije: 50-20KHZ, veličina zvučnika: 6 inča *1 vanjski pojedinačni magnetski zvučnik 4Ω5W.

Ugrađeno digitalno pojačalo male snage / male distorzije od 5 W, maksimalno izlazno izobličenje je 0,5%. Omjer signala i šuma je 80Db.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.