-12%

Digitalna personalna vaga

  • Digitalna pesronalna vaga idealna je za kućnu uporebu.
  • Jako kvalitetna i pouzdana.

23,00 KM

Opis

Vagati se možete svaki dan, svake sedmice ili duže, ovisno od vašeg cilja. Ako vam je cilj dobiti na mišićnoj masi ili samo udebljati se, vagajte se svake sedmice.

Ako imate cilj smršati 10+ kilograma, vagajte se također svake sedmice. Ako imate cilj smršati manje od 10 kilograma, onda se možete vagati svakodnevno.

U konačnici, ne postoji zlatno pravilo, možete se vagati proizvoljno, samo nije preporučljivo kroz dan.

Želite saznati koliko imate kilograma, što znači vagate sebe.

Idealno vaganje je sa što manje odjeće ili samo u donjem vešu.

Ako se vagate u odjeći i ovisno od godišnjeg doba, težit ćete dodatnih 2-3kg, možda čak i više ako imate baš tešku zimsku jaknu.

Ako nemate priliku vagati se bez odjeće, onda uvijek računajte da imate 2-3kg manje.

Vaganje je važno, ali uzimanje tjelesnih mjera s metrom je važnije. 1kg mišićne mase je jednako 1kg tjelesne masti, ali nije identično u centimetrima.

Ako trenutno kilaža ostaje ista, to ne znači da ne napredujete. Vagajte se po potrebi, a uzimajte tjelesne mjere svake 2-3 sedmice.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.