-24%

Dozator sapuna sa senzorom

  • Dozator sapuna sa senzorom je veoma praktičan jer sadrži senzor za doziranje odgovarajuće količine sapuna kada mu se približite tj. kada detektira prisutnost ruku.
  • Izrađen je od ABS i AS plastike.
  • Modernog je i funkcionalnog dizajna.
  • LED indikator djelovanja a uz to i neklizajuće postolje su ono što ga dodatno krasi.
  • Radi na baterije (4 x AA, nisu uključene)

22,00 KM

Opis

Ovaj moderni dozator za sapun koji je veoma svedenog i lijepog izgleda je veoma praktičan.

Samim tim što sadrži senzor koji reagira kada mu se približite, omogućit će vam da ga ne dodirujete, nego da određenu količinu sapuna ispusti na vaše ruke.

Osim što je moderno dizajniran, izdrađen je i od čvrste ABS plastike te je veoma stabilan.

Osim što je funkcionalan, također posjeduje i neklizajuću podlogu koja ne dozvoljava da se pomjeri, padne, ili se razbije.

Radi na baterije (4 x AA, nisu uključene)

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.