-25%

Drobilica za orahe

  • Univerzalna drobilica, idealna za drobljenje svih vrsta oraha i lješnjaka.
  • Zahvaljujući svom obliku lijevka i optimalnom prijanjanju, samo se ljuske drobe bez lomljenja, bez opasnosti po ruke.

15,00 KM

Opis

Drobilica za orahe uz osnovnu sposobnost drobljenja oraha ima i dodatnu funkciju otvarača šampanjca ili drugih boca sa zatvaračima na uvrtanje.

Izrađena je od lakirane aluminijske legure koja joj daje iznimnu čvrstoću.

Debele lijevane ručke i mehanizam sa oprugom zahtjevaju minimalan napor prilikom uporabe.

Konusna struktura glave drobilice omogućuje drobljenje različitih veličina orašastih plodova ali i sprječava raspršivanje ljuski.

Dolazi u bijeloj boji. legure aluminija, s gumenim umetkom u ručki:
– mehanizam s oprugom
– za orašaste plodove
– nije perivo u perilici suđa
– dim. 18,5 x 4 cm
– težina: 305 gr

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.