Električni čajnik za vodu

  • Električni čajnik za vodu je nezamjenjiv uređaj za sve ljubitelje čaja i kafe.
  • Ovaj uređaj omogućuje brzo i jednostavno zagrijavanje vode u samo nekoliko minuta.
  • Jednostavno napunite čajnik vodom, uključite ga u struju i pričekajte da voda zavrije.
  • Električni čajnik ima kapacitet od nekoliko šalica vode, što ga čini savršenim za kućnu upotrebu ili za manje urede.
  • Neki modeli imaju dodatne značajke poput temperature kontrole, tako da možete zagrijati vodu na željenu temperaturu za različite vrste čaja ili kafe.
  • Električni čajnik za vodu je također izrađen od kvalitetnih materijala, tako da je dugotrajan i otporan na korištenje.
  • Uz ovaj praktični uređaj, možete uživati u šalici tople kave ili čaja u bilo koje vrijeme, a uštedjet ćete i vrijeme i energiju koje bi inače potrošili na zagrijavanje vode na štednjaku.

40,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.