-13%

Električni kamin

  • Mali električni kamin s realističnim plamenom, oblik je potpuno isti kao pravi kamin, s neovisnom kontrolom funkcije grijanja plamena za postizanje efekta topline.
  • Na vrhu postoji niz horizontalnih točaka za blokiranje vrućeg zraka kako bi smjer vjetra bio stabilniji i ujednačeniji.
  • Nema topline, prednji dio je samo slika za uživanje.
  • Dizajniran s klasičnim kaminom, crnim okvirom i staklenom prednjom stranom; raspored sa živim detaljima s plamenom i drvetom.
  • Zaštita od pregrijavanja i gašenja.

35,00 KM

Opis

Troškovi nabavljanja peći na drva ili kamina na drva u vaš dom mogu se brzo početi gomilati-električni kamin je idealno rješenje.

U tom slučaju će vam biti potrebni veliki radovi na zidanju i ugradnji, uključujući izgradnju dimnjaka, kupovinu dimovodnih cijevi, adaptera, spajanja svježeg zraka na kamin itd.

Uz to dolazi i skladištenje drva, pojam koji je oduvijek bio enigma za sva kućansta koji koriste ovaj tip grijanja.

Električni kamini su gotovo bez održavanja.

Ne morate čistiti pod pored njih ili odabrati pepeo.

Štoviše, električni kamin može se koristiti za grijanje prostorije.

Njihova je ugradnja vrlo jednostavna.

Sve što trebate je raspakirati, postaviti na željeno mjesto i spojiti na izvor napajanja.

Električni kamini najpovoljniji su način za dodavanje udobnosti plamena i ljepote kamina vašem domu.

Može se postaviti bilo gdje, jer ne zahtijeva priključak na dimne ili ventilacijske kanale.

Električni kamini bez funkcije grijanja omogućuju vam stvaranje iluzije spaljivanja drva, uljepšavanje interijera raspoloženjem, unošenje atmosfere ugode i intimnosti.

Električni kamini ne zahtjevaju dimnjak, niti dovod svježeg zraka izvana, dovoljna je utičnica i vaš dom će ispuniti toplinom.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.