-17%

Flawless sprava za uređivanje noktiju

  • Sada možete dobiti pedikuru u salonskom stilu kod kuće s novim Finishing Touch Flawless Pedi, revolucionarnim uređajem koji je pojednostavljen-poput čarobnog štapića.
  • Ergonomski dizajn štapića za prirodnije kretanje naprijed-nazad
  • Sigurno uklanja tvrde žuljeve, suhu ispucalu kožu i gruba područja
  • Lako se koristi na obje noge, sprijeda prema natrag – pete, prsti, bokovi i loptice stopala
  • Dvije brzine (niska i velika) omogućuju jednostavno ili agresivnije održavanje
  • Punjive i vodootporne
  • Obavite pedikuru salonske kvalitete u udobnosti i sigurnosti vlastitog doma
  • Glava valjka za poliranje (1 ct) -fini valjak za svakodnevno održavanj
  • Smoothing Roller Head (1 ct) – grubi valjak za uklanjanje tvrdoglavih žuljeva i mrtve kože
  • Kabel za punjenje

19,00 KM

Opis

U ovom fantastičnom setu pored aparata se nalazi čak 6 različitih nastavaka za sređivanje noktiju.

Osim što vam obezbeđuje za vas idealnu dužinu i oblik, on vam omogućuje i tretiranje same nokatne ploče kako bi izgledala urednije i sjajnije.

Za akrilne i prirodne nokte.

 

Oblikujte, izrašpajte, izbrusite, zagladite, ispolirajte, dodajte sjaj svojim noktima i očistite ih poput profesionalca!

Ovaj superpraktični set će vam uštedeti novac koji biste inače ostavili u salonu, a pritom ćete sami moći da uradite sebi tretman kada god za to imate vremena.

 

Nećete morati da se ograničavate na vreme, već ćete moći da ih sredite u bilo koje doba dana i noći.

Sjajno je to što se može koristiti i na nogama i na rukama.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.