-25%

Grab Bag vrećica

  • Ekološki prihvatljive vrećice za višekratnu upotrebu proširuju se i drže do 40 kilograma namirnica.
  • Svaka vrećica se pričvrsti na bočnoj strani vaše košarice, tako da stvari možete brzo i lako dodavati.
  • Izdržljive ručke podnose dugotrajnu upotrebu.
  • Jednostavna i sklopiva za kompaktno skladištenje.
  • Sadrži 2 torbe
  • Svaka Grab torba ima sljedeće dimenzije:
  • Težina: 1,1 kilogram
  • Visina: 11,2 inča
  • Širina: 7,5 inča
  • Dubina: 2,6 inča

15,00 KM

Opis

Sigurno vam se često dešava da vam nakon iscrpne mjesečne kupovine vrećice pod pritiskom jednostavno puknu jer su mnogo slabašne.

Osim toga, obične plastične vrećice, osim što su veoma štetne za okolinu također ni ne izgledaju lijepo u ruci kada ih nosite.

Uz ove vrećice, Grab Bag, nećete imati sličnih problema!

Olakšajte sebi kupovinu uz vrećice koje su snažne, jake, lijepe i multipraktične.

Njihova snaga leži u materijalu koji je napravljen od duple tkanine a to ovu torbu čini veoma snažnom te je vrlo ugodna za nošenje.

Pored kvalitete materijala i izrade, također je možete proširiti i u nju spakirati 3 do 4 obične pune vrećice.

Prosječna nosivost ove torbe je od 18 do 20 kg.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.