Kamera na solarni pogon

  • Kamera na solarni pogon je inovativan način za sigurnost vašeg doma ili poslovnog prostora.
  • Ovaj uređaj radi na solarni pogon, što znači da ne zahtijeva nikakve dodatne izvore napajanja.
  • Kamera ima ugrađenu solarnu ploču koja apsorbira sunčevu energiju i pretvara je u električnu energiju koja napaja kameru.
  • Ovo je ekološki prihvatljiv i ekonomičan način za nadzor prostora, bez dodatnih troškova za struju.
  • Kamera na solarni pogon također ima visokokvalitetnu kameru s razlučivosti HD, što omogućuje jasno snimanje i prepoznavanje osoba i predmeta.
  • Također ima značajke poput noćnog načina rada i detekcije pokreta, što znači da će vas obavijestiti čim primijeti neki pokret u prostoru.
  • Povezivanje s WiFi mrežom omogućuje vam da u stvarnom vremenu pratite događaje u prostoru putem pametnog telefona ili računala, bilo da ste u blizini ili na drugom kraju svijeta.
  • Kamera na solarni pogon je izdržljiva i otporna na vremenske uvjete, što znači da je idealna za upotrebu u svim uvjetima.
  • Instalirajte ovaj uređaj i osigurajte si miran san, znajući da je vaš dom ili poslovni prostor siguran i zaštićen.

180,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.