-17%

Kuhinjski organizer

  • Organizer po vrlo povoljnoj cijeni i izuzetnog kvaliteta.
  • Kuhinjsko spremište
  • Ormarić
  • Začin
  • Stalak
  • Organizator
  • Polica
  • Držač začina
  • Okretni organizator

25,00 KM

Opis

Svi zaljubljenici u svoju kuhinju i kuhinjski prostor i svi oni koji ju vole vidjeti sređenu te provode mnogo vremena u kuhinji poželjeli bi ili već jako žele da imaju ladicu-dvije viška, kako bi sve potrebne stvari bile na svom mjestu organizirane i kako bi radne površine izgledale uredno i besprijekorno.

Međutim, nije vam nužno potrebna veća kuhinja, već samo nekoliko pametnih organizatora koje vrlo lako možete pronaći.

Kuhinje, naročito one manjih površina i dimenzija, vrlo brzo mogu postati tijesno i premalo mjesto za vrijeme kuhanja ili pripremanja hrane.

Kako bi priprema obroka bila užitak, dobra organizacija je od ključne važnosti.

Ne samo da ćete biti brži i produktivniji, već će sve biti organizirano i uredno, a tako ćete sebi ubrzati i proces svakodnevnog čišćenja.

Pametnom i dobro osmišljenom organizacijom kuhinje dobit ćete prostor za koji niste ni znali da imate, ali i organiziranu, funkcionalnu i urednu kuhinju.

Prizorni organizatori za začine olakšavaju Vam da znate gdje se što nalazi kako u toku kuhanja ne biste morali kopati po ladicama i elementima i kako bi Vam svaki začin bio na dohvat ruke ukoliko brzo morate reagirati.

Uz pomoć organizatora olakšat ćete svakodnevno kuhanje i potragu za začinima koje inače ostavljamo u originalnim ambalažama, a koje se vrlo često znaju prosuti i stvoriti dodatnu potrebu za čišćenjem.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.