-10%

Lako prenosiv i sklopiv stalak za sušenje veša

Stalak za sušenje veša – idealno za svaku porodicu 

Karakteristike proizvoda:

Lahko se prenosi
Jednostavno za sklapanje,
Nosivost: 40 kg
Boje:Siva i plava
Dimenzije 170 x 75 x 64 cm
Točkići za lakše pomjeranje

Ukratko,sklopivi stalak za sušenje veša s točkićima je praktično rešenje koje vam omogućava da lako prenosite i organizujete svoj veš za sušenje.

45,00 KM

Opis

Stalak za zračno sušenje odjeće, idealan je za svako kućanstvo.

Ovaj stalak omogućava lako pomeranje sa jednog mesta na drugo zahvaljujući točkićima. Bez obzira da li vam je potrebno sušenje veša na sunčanoj terasi ili u zatvorenom prostoru, ovaj stalak će vam pružiti fleksibilnost i praktičnost.

Ne zauzima puno prostora i lako se skladišti.

Sušilo ima 3 pregrade za slaganje veša i dvije posebne pregrade za odlaganje odjeće na ofingere odnosno sušenje odjeće koja se gužva.

Dimenzija je 170 x 75 x 64 cm po čemu se znatno razlikuje od ostalih stalaka za sušenje.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.