-20%

Lampa koja mjenja boje sa zvučnikom

  • Lampa koja mijenja boje, topla svjetlost i šareni načini promjene:
  • Toplo bijelo svjetlo s 3 razine svjetline, dodirom na senzorski prsten promijenit ćete svjetlinu ili isključiti svjetlo.
  • Dodirnite način rada zvučnika dvije sekunde i prebacit ćete se u način rada svjetla u boji i promijenit će se 7 boja, dinamički način rada svjetla ovisit će o glasnoći glazbe.
  • Uslužni Bluetooth zvučnik: Najbolji bežični LED prijenosni zvučnik za audio knjige i glazbu, USB punjiva stolna lampa za romantično raspoloženje ili kavu, svjetiljka na dodir s lakom kontrolom i metalnom ručkom savršena za spavaću sobu ili na otvorenom, noćna svjetiljka za spavanje za djecu i noćna svjetiljka za kampiranje .

20,00 KM

Opis

Proizvod ima bluetooth i svjetlo.

Može promijeniti boju.

Lampa na dodir uz krevet ima više boja a zvučnik može mijenjati boje s različitom muzikom.

Uživajte u toplom svjetlu tokom zabave i odmora.

Također se može koristiti kao noćno svjetlo prije spavanja kako bi poboljšala kvalitetu sna i pomogla vam da zaspite.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.