-17%

LED senzori za stepenice

  • Rasvjeta, led senzori stubišta moraju omogućavati siguran hod, osobito pri silasku, dok bi vas kod uspona trebalo što manje zasljepljivati.
  • Svjetlo bi dakle trebalo padati tako da se na vodoravnim plohama stuba ne stvaraju tamne sjene od stube poviše.
  • LED senzori vam omogućavaju siguran hod kako biste nesmetano mogli da se krećete a ono što je najbitnije, osigurava vašim mališanima sigurno i neometano kretanje bez rizika od pada i teške povrede.

25,00 KM

Opis

Da li imate loše osvjetljene stepenice ili dio kuće koji je potpuno u mraku i koji nikako ne uspjevate osvjetliti?

Pokušali ste razne načine međutim zbog loše sjenke i lošeg ugla i položaja, jednostavno ne uspjevate napraviti idealno osvjetljenje koje je bezbjedno za vašu porodicu, a naročito za vaše mališane?

Uz ove fantastične LED senzore napravit ćete idealno osvjetljenje koje će biti bezbjedno za vaše ukućane.

I vaši kućni ljubimci će ih voljeti!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.