-36%

Magic Mesh zaštita od komaraca 1 plus 1

  • Magic Mesh zaštita od komaraca – pogodno za ugradnju na vrata koja se često otvaraju i zatvaraju.
  • Magnetna mreža za vrata vaše je potpuno rješenje za sprečavanje letećih buba izvan vaših domova, bolnica, hotela, hostela itd.
  • Sigurnije je koristiti od prskanja insekticida u vašim sobama.
  • Također je ekonomičan i lakši od drugih metoda ubijanja insekata.
  • Materijal: 100% poliester
  • Veličina: širina 49,53cm x 210,82cm visina
  • PAKET UKLJUČUJE:
  • mrežaste ploče 83 inča x 19,5 inča
  • trake s kukicama
  • drvene čepove

18,00 KM

Opis

Dosadni komarci, mušice i ostali insekti više neće boraviti u Vašem domu zahvaljujući zaštitnoj mreži za vrata i prozor.

Ova zaštitna magnetna mreža veoma lako se montira, a kretanje kroz mrežu veoma je lagano, te ne morate čak ni otvarati mrežu rukama, dovoljno je samo da prođete.

Uz sve to, svjež zrak neprestano može da prolazi kroz nju i neće stvarati osjećaj zagušljivosti u toplim ljetnim danima!

Za postavljanje ove magične magnetne mreže nisu vam potrebni profesionalci niti neki poseban alat, vrlo lako ćete ju postaviti sami.

Izrađena je od čvrste mrežaste tkanine sa magnetima koja nikako ne dozvoljava insektima da uđu u vaš dom a veoma je transparentna  tako da idealno propušta zrak.

Prilagodljiva je standardnim i kliznim vratima i prozorima kao i terasama.

Ne oštećuje nikakvu površinu vrata niti okvira, a također se lako skida, pere i suši.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.