-25%

Magnetne trake Dr. Levine

  • Magnetne trake Dr. Levine – ako imate problema sa koljenima i zglobovima i ako vas bolovi u pomenutom predjelu ometaju da normalno funkcionišete na poslu, dok šetate, trčite ili se bavite nekom drugom fizičkom aktivnošću, imamo rešenje – magnetne trake za zglobove!
  • Bilo da su vaše tegobe rezultat starosti, fizičkog napora ili sportskih povreda, ovi steznici su podjedanko efikasni.
  • Osjećat ćete olakšanje dok ih budete nosili i za vas više neće biti prepreka.
  • U pakovanju dolaze 3 trake za zglobove koje u sebi imaju magnete: 2 za koleno i 1 za ručni zglob.
  • One vam pružaju stabilnost, otklanjaju tegobe u kolenima i ručnim zglobovima.
  • Toliko su efikasne i toliko neprimetne da ih možete nositi ispod bilo koje odeće.

 

15,00 KM

Opis

Ukoliko želite da se riješite bolova ili ukočenosti u koljenu, predstavljamo vam idealan i klinički provjeren način – Dr. Levine magnetne trake za koljena.

Magnetne trake za koljena ublažavaju bol i otekline koljena.

Djeluje tako da potiskuje bol i potiče brzo olakšanje.

Eliminiše bol ne samo u koljenima, već podupire patelu i smanjuje opterećenje koljena.

Jack Levine, poznati američki stručnjak, izumio je trake za koljena, klinički dokazan i provjeren, kako bi ublažio problem bolnih koljena koje trpe hiljade ljudi.

U paketu dobijate dvije magnetne trake za koljena, te jedanu za ručni zglob.

Magnetski energetski remen za koljeno razvio je dr. Jack Levine, nekadašnji direktor ortopedske hirurgije bolnice Brookdale u New Yorku.

Učinkovitost poveza pokazuju nedavni rezultati istraživanja, gdje je 88% pacijenata potvrdilo znatno poboljšanje stanja svojih koljena.

Kako djeluje?

  • Pojas za koljeno podupire čašicu koljena i umiruje neugodnu napetost koju inače osjećate.
  • Pomoću magneta pojas pomaže oporavku koljena i neugodnosti uzrokovane bolovima i artritisom.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.