-25%

Magnetne trake za zglobove

  • Vaša koljena su u ozbiljnom riziku od trajnog i nepovratnog oštećenja.
  • Gotovo je sigurno da ćete, ako imate neko od dolje navedenih stanja, vjerojatno osjetiti oticanje, bol ili peckanje u koljenima, a možda čak i u potkoljenicama.
  • Sačuvajte koljena i potkoljenice od budućih trajnih i nepovratnih oštećenja te ublažite sve bolne simptome u samo 35 dana ili manje uz pomoć magnetne trake proizvoda.

 

15,00 KM

Opis

Ako imate problema sa kolenima i zglobovima i ako vas bolovi u pomenutom predjelu ometaju da normalno funkcionišete na poslu, dok šetate, trčite ili se bavite nekom drugom fizičkom aktivnošću, imamo rješenje – magnetne trake za zglobove!

Bilo da su vaše tegobe rezultat starosti, fizičkog napora ili sportskih povreda, ovi steznici su podjedanko efikasni.

Osjećat ćete olakšanje dok ih budete nosili i za vas više neće biti prepreka.

U pakovanju dolaze 3 trake za zglobove koje u sebi imaju magnete: 2 za koleno i 1 za ručni zglob.

One vam pružaju stabilnost, otklanjaju tegobe u kolenima i ručnim zglobovima. Toliko su efikasne i toliko neprimetne da ih možete nositi ispod bilo koje odeće.

Održavanje je i više nego jednostavno: dovoljno je nakon korišćenje ih očistiti vlažnom krpom, a za postizanje maksimalnih rezultata preporučeno je nošenje 4-8 sati dnevno.

Maksimalni obim traka za koleno: 43 cm

Maksimalni obim trake za ruku: 25 cm.

VAŽNO: S obzirom da sadrže magnete, trake ne smeju nositi osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, teškim srčanim i malignim oboljenjima, prisustvom metalnih delova u organizmu, trudnice, dojilje i deca do 8 godina.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.