-20%

Mašina za šišanje pasa

 • Izuzetno tih dizajn: motor s niskim vibracijama kako bi se ljubimac osjećao ugodno, više se ne boji šišanja.
 • Oštro i sigurno sječivo: Fiksirana oštrica od nehrđajućeg čelika i pokretna oštrica od keramike mogu pružiti izvrsne performanse rezanja.
 • Odvojivi noževi, lako se mijenjaju i čiste.
 • Preciznost u 2 brzine: nije važno ima li vaš pas ravnu ili kratku dlaku – Mašina za šišanje pasa je tu.
 • Ove škare za pse sa 2 brzine i ultra oštrim oštricama od nehrđajućeg čelika i keramike dotjerat će vaše krzno i ​​stvoriti besprijekoran rezultat.
 • Bežični i lagani, bežični dizajn za jednostavnu uporabu.
 • Komplet za njegovanje kućnih ljubimaca opremljen je punjačem.
 • Puni se 5 sati, aparati za šišanje kućnih ljubimaca mogu izdržati uporabu 70 minuta.

 

40,00 KM

Opis

Vaš pas Vaše je ogledalo, neka bude uredan!

Uređivanje pasa nije novost, možemo slobodno reći da je to standard koji se podrazumijeva kada je briga o psima u pitanju.

Možemo krenuti od one manje važne strane ove priče, činjenice da Vaš pas nikako ne bi smio izgledati zapušteno.

Redovno kupanje, raščešljavanje, čišćenje ušiju, podrezivanje noktiju i naravno, učestalo šišanje ono je osnovno što bi morali pružiti svom četveronožnom prijatelju.

Kod kupanja posebnu pažnju treba posvetiti preparatima koje koristite, oni moraju biti prilagođeni pasmini vašeg ljubimca i dermatološki ispitani kako ne bi došlo do alergijske reakcije.

Psi koji nisu redovno šišani imaju problem s kožom bez obzira na godišnje doba.

Problemi koji se javljaju kod takvih pasa:

 • izloženi povećanim ljetnim temperaturama psi se teško hlade, posebice ako imaju gustu i dugu dlaku, pa je kod njih povećan rizik od toplotnog udara
 • ispod nagomilane dlake mogu se razviti upalni procesi na koži koje ne vidite jer do tog mjesta ne možete ni okom
 • dlake koje zaklanjaju oči vašeg ljubimca mogu kod određenih pasmina dugoročno prouzročiti probleme s vidom
 • dlaka koja se zapetlja ne može se raščešljati pa ju je potrebno odstraniti što je estetski neprihvatljivo
 • neredovitim šišanjem ne uklanja se mrtva dlaka s kože i ona gomila prljavštinu koju vaš četveronožni prijatelj nosi sa šetnje doma.

Stavite zdravlje i urednost Vašeg psa na prvo mjesto i budite sigurno da će ova mašinica za šišanje dati odlične razultate i usrećiti Vašeg ljubimca.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima
24/7

Dostava na adresu
24/48h

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine su uključeni i za sve gradove Bosne i Hercegovine poštarina iznosi 7 KM.

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od 24/48h a kada su u pitanju vikendi, za mjesta gdje dostava ne vrši isporuku u tom periodu, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.