-39%

Osvježivač zraka i difuzer 1+1 GRATIS

  • Osvježivač zraka i difuzer 1+1 GRATIS
  • Suhi zrak u zatvorenim prostorima često je izvor mnogih zdravstvenih problema poput suhe kože, nadraženih očiju, problema s disanjem pa čak i hrkanjem.
  • Ovlaživač zraka: čini zrak optimalno vlažnim u vašim omiljenim prostorijama, tijekom cijele godine.
  • Osvježivač prostora: dodajte nekoliko kapi vašeg omiljenog mirisnog ulja i prepustite se čaroliji.
  • Radi na punjač mobitel (u paketu dolazi samo kabal za punjenje)
  • Dimezija 10 x 10 cm
    Spremnik 130 ml

30,00 KM

Opis

Upotreba eteričnih ulja u difuzoru ima mnogo više prednosti nego što mislite.

Jednostavno upotrebite jednu vrstu ili pomiješajte eterična ulja u difuzoru kao što su eterična ulja lavande, čajevca, mente, eukaliptusa, limunske trave ili naranče i uživajte u čaroliji

Pored eteričnog ulja lavande i drugih eteričnih ulja koja Vam pomažu da brže zaspete, također će u tome pomoći i njegovo tiho djelovanje.
Zbog tihog djelovanja preporučuje se i za poboljšanje spavanja beba.
Kao takav je neizostavan uređaj u sobi Vašeg djeteta.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.