-28%

Osvježivač zraka i difuzer 1+1 GRATIS

Ovlaživač Zraka
Održavajte zrak u vašem domu optimalno vlažnim kroz sve sezone

Osvježivač Prostora
Samo nekoliko kapi mirisnog ulja osvježiti će vaš prostor i dodati prijatan miris.

Specifikacije:

Napajanje: Punjač (uključen je samo kabal)
Dimenzije: 10 x 10 cm
Spremnik: 130 ml i 200ml
Tihi Rad: Idealno za upotrebu i tokom noći

Energetski Efikasno: Niska potrošnja energije.

Jednostavno za Održavanje: Lako se čist

ISKORISTITE OVU PONUDU GDJE DOBIVATE ČAK DVA DIFUZERA PO NAVEDENOJ CIJENI!

29,00 KM33,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.