-20%

Precizna Vaga za Prtljag

Specifikacije:

  • Preciznost: Visoka tačnost mjerenja.
  • Funkcije: Tariranje/zero, zadržavanje težine, odabir jedinice.
  • Jedinice: Kg, lb, oz za prilagodljivo mjerenje.
  • Energija: Niska potrošnja energije.
  • Dizajn: Kompaktan i korisnički prilagođen.
  • Kapacitet: Veliki kapacitet mjerenja.
  • Prijenosnost: Lagana i laka za nošenje.

20,00 KM

Opis

Ova prijenosna elektronska vaga ima ugrađeno precizno mjerno jezgro i nudi razne funkcije kao što su tariranje/zero, odabir jedinica, automatsko isključivanje, te je vrlo lagana i jednostavna za nošenje. Sa sposobnošću da pruža tačna mjerenja, ova vaga je savršena za porodičnu upotrebu, kupovinu ili čak za mjerenje prtljage prije putovanja, zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini.

Vaga ima funkciju zadržavanja težine koja automatski zaključava prikaz težine kad se ona stabilizira, što je korisno prilikom mjerenja predmeta koji se kreću ili vise. Uz to, vaga ima opciju izbora različitih mjernih jedinica (kg, lb, oz), što vam omogućava da prilagodite mjerenje prema vašim potrebama.

Karakteristike poput niske potrošnje energije i dizajn prilagođen korisniku čine ovu vagu pouzdanom i ekonomičnom. Veliki kapacitet i visoka preciznost osiguravaju da ćete dobiti pouzdane rezultate svaki put kad izmjerite težinu.

Ova vaga je idealna za putnike, online prodavače i domaćinstva koja žele precizno izmjeriti težinu predmeta u kućanstvu. Lagana i jednostavna za korištenje, ova vaga je odličan izbor za sve koji trebaju pouzdanu, prijenosnu vagu za različite primjene.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.