-22%

Motorka nastavak za brusilicu

  • Motorka nastavak za brusilicu
  • 115/125mm 21pcs
  • Acijska cijena: 29KM
  • NAPOMENA: Brusilica ne dolazi u setu, prodaje se samo nastavak

35,00 KM

Opis

Modificirani model motorne pile za kutne brusilice (brusilice), koji je postao sigurniji i opremljen pumpom za ulje, zbog čega se lančana guma više ne zagrijava. Jeftin je, pa ako nema mogućnosti i želje za kupnjom motorne pile, ova je opcija izvrstan izbor. Nema potrebe brinuti se oko pronalaska benzina, održavanja, a nisu ni bučni poput motornih pila. Kada želite zategnuti lanac ili popustiti lanac, prvo trebate otpustiti šesterokutne vijke na crnoj ploči i onda možete popustiti ili zategnuti obraz vijak malo sa odvijačem , kad osjećate da je lanac je pogodan za svoj rad,možete ponovno zategnuti hex vijak, a zatim koristiti motornu pilu.

Ovaj set nosača lančane pile koristi kutnu brusilicu, a brusilica nije uključena u ovaj paket.
– Njegova ulazna snaga ovisi o Vašoj kutnoj brusilici, tako da nije tačan broj.
– Ima plastičnu ručku koja je vrlo prikladna za nošenje.
– Sigurnosno piljenje, učinkovito poboljšavajući učinkovitost vašeg rada.
– Lančani interval s kocnicom za kontra napad čini ga sigurnijim za uporabu.
– Ovi pileni lanci su nadograđena verzija lanca pile od titana i poluprofesionalni su lanci.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima
24/7

Dostava na adresu
24/48h

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine su uključeni i za sve gradove Bosne i Hercegovine poštarina iznosi 7 KM.

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od 24/48h a kada su u pitanju vikendi, za mjesta gdje dostava ne vrši isporuku u tom periodu, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.