-11%

MP5 player 4.1″ auto radio

  • MP5 player 4.1″ auto radio – rad na ekranu je praktičniji, više ne morate brinuti o tome da ćete gledati dolje u telefon i uzrokovati nesreće, sigurnija vožnja.
  • Nije za Apple Mobile.
  • Built-in Bluetooth funkcija, može se povezati s telefonom, i handsfree pozivanje, sigurnije u vožnji automobila, podrška za preuzimanje imenika.
  • FM radio s visokokvalitetnim stereo, koji može pretraživati ​​kanale na potpuno automatski način i način preciznog podešavanja.
  • Slušajte glazbu, biltene i informacije o prometu bilo kada i bilo gdje.
  • AUX audio ulaz: putem AUX audio ulaza na prednjem dijelu i preko jakog zvuka zvučnika automobila, kao što je navigacija, MP3, MP5, zvuk mobilnog telefona, itd.
  • Podržava punjenje USB telefona (Andrio/IOS): Ne brinite da će vaš telefon ponovno ostati bez struje.
  • Šarene postavke pozadinskog osvjetljenja, možete odabrati svoju omiljenu boju u izborniku postavki kako biste svoj automobil ukrasili odgovarajućim.

80,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.