-28%

Multifuncionalna četka za bradu i kosu

Multifuncionalna četka za bradu i kosu. Muškarci sada mogu koristiti ovaj električni češalj za bradu kako bi oblikovali svoje brade. Bilo da želite uviti, ispraviti, povećati sve se može učiniti s ovim jednim uređajem. Potrošite manje vremena na oblikovanje brade pomoću ovog brzog razdoblja grijanja koje pokreću efikasni sustavi grijanja. Keramička četkica ravnomjerno raspoređuje toplinu na bradu kako bi se spriječilo oštećenje. Kompatibilno je s različitim vrstama dlaka.

18,00 KM

Opis

Muškarci sada mogu koristiti ovaj električni češalj za bradu kako bi oblikovali svoje brade.

Bilo da želite uviti, ispraviti, povećati sve se može učiniti s ovim jednim uređajem.

Potrošite manje vremena na oblikovanje brade pomoću ovog brzog razdoblja grijanja koje pokreću efikasni sustavi grijanja.

Keramička četkica ravnomerno raspoređuje toplinu na bradu kako bi se spriječilo oštećenje.

Korištenjem četke postići ćete profesionalne rezultate, bez obzira na kvalitetu vaše kose ili brade.

Zahvaljujući mnogim funkcijama, usavršit ćete izgled brade i kose u bilo kojem trenutku.

Četka je dizajnirana za sigurnu i ugodnu upotrijebu.

Ručka ove četke je u potpunosti ergonomska i prilagođena načinu rukovanja, tako da okretanjem četke nećete imati zapetljan kabal, već će se on prilagođavati vašim pokretima ruke.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima
24/7

Dostava na adresu
24/48h

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine su uključeni i za sve gradove Bosne i Hercegovine poštarina iznosi 7 KM.

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od 24/48h a kada su u pitanju vikendi, za mjesta gdje dostava ne vrši isporuku u tom periodu, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.