Multifunkcionalna stalaža

  • STABILNA & IZDRŽLJIVA multifunkcionalna stalaža izrađena od visokokvalitetnog željeznog metala.
  • Idealna kombinacija polica, stalka za kapute i klupe za odlaganje cipela;
  • Tako možete objesiti svoju odjeću, torbe, kišobrane i spremiti cipele, kutije za pohranu ili torbice.
  • Paket uključuje:
  • 1x stalak za kapute (4 sloja/5 slojeva)
  • Jednostavan za montažu.

50,00 KM55,00 KM

Opis

Sigurno i vama nerijetko fali prostora unutar hodnika ili pored plakara i jednostavno vam ne stane sve u plakar, bez obzira koliko se trudili.

Vaša obuća, jakne ili dukserice koje redovno koristite za vani jednostavno ne idu u velike plakare i mrzi vas stalno otvarati, potraživati te miješati ”obuću i odjeću za svaki dan” sa onom odjećom i obućom koja je za posebne prilike.

Rješenje vašeg problema a ujedno i jako dekorativna i moderna stvar može biti naša multifunkcionalna stalaža za odjeću koja osim što služi onome čemu je namjenjena, jako dobro i izgleda, te je dekorativno jako povoljna za svaki stil uređenja doma.

Posebno je dizajnirana za unutarnju upotrebu, kako bi vam vaše stvari bile na dohvat ruke.

Dizajnirana za horizontalno i vertikalno rastezanje za više odjeće i obuće i za više prostora.

Konstrukcija od materijala željeznih cijevi, nudi bolju nosivost i dug životni vijek.

Pored svega toga, ova multifunkcionalna stalaža je vrlo jednostavna za montažu i ne treba vam majstor kako biste ju spremili za korištenje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.