-18%

Multifunkcionalni sjecko

  • 9-dijelni višenamjensk rezač povrća i voća – Multifunkcionalni sjecko
  • Uštedite vrijeme i novac – dobit ćete sve što vam je potrebno, a da ne morate kupiti dodatni pribor.
  • S ovim spiralnim rezačem možete izgledati zanimljivo rezanjem različitih oblika i veličina rezačem za povrće.
  • Visokokvalitetno – oštro oštro sječivo od nehrđajućeg čelika, jednostavno i praktično čišćenje: samo isperite vodom.
  • Zaštita ruku i jednostavno čišćenje – štiti vaše prste tijekom uporabe.
  • Uložak oštrice može se očistiti zasebno.
  • Odvojivi uložak s oštricom održava oštricu čistom, sigurnom i urednom kada se ne koristi i pohranjena je na uređaju.

23,00 KM

Opis

Uz prava pomagala i aparate za kuhanje, priprema hrane može postati daleko lakša i brža. Sjeckajte, miksajte i blendajte pomoću naših miksera, sjeckalica i blendera. Ovaj put Vam iz ponude nudimo sjecka koji je svojom funkcionalnošću i kvalitetom oduševio mnoge. U samo par poteza usitnice voće ili povrće, napravite svoju omiljenu salatu, ili pripremite mnogo salate za goste, dekorišite izgled voća i povrća uz pomoć raznih oblika sjeckalica, te na brz i jednostavan te sasvim bezjedan način obradujte sebe i svoje ukućane zdravim i šarenolikim obrokom.

S našom Multifunkcionalnom sjeckalicom sigurno ćete uštedjeti vrijeme rezanja i sjeckanja voća i povrća, a sve sastojke za zdrave obroke pripremiti brzo i potpuno sigurno. Dostupne su brojne mogućnosti rezanja a čišćenje i skladištenje su vrlo jednostavni.
Izrađen je od kvalitetnih materijala i zasigurno će pravdati sva Vaša očekivanja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.