-17%

Nastavci za izvrtanje oštećenih vijaka 1+1 GRATIS

Iskoristite posebnu ponudu – Nastavci za izvrtanje oštećenih vijaka, 1+1 GRATIS!

Imate problema s oštećenim vijcima? Naši specijalni nastavci za izvrtanje oštećenih vijaka su rješenje koje tražite! Sada, uz naš poseban promotivni paket, dobivate 1+1 GRATIS! To znači da ćete dobiti dva seta nastavaka po navedenoj cijeni!

Jednostavno za upotrebu

Sadrži 4 različite veličine – (1 #, 2 #, 3 #, 4 #) u jednom setu koji je pogodan za većinu svrdla i veličina vijaka ili vijaka (4-12 mm).

25,00 KM

Opis

Potrgani vijci su sve veći problem, zato što se s vremenom smanjuje kvaliteta izrade, što je sve češći slučaj u današnje vrijeme.

Kada se to desi, osim štete, može vas dodatno naljutiti i razočarati.

Budite spremni na neugodna iznenađenja.

U pakiranju ćete naći četiri različite veličine, tako možete riješiti problem sa raznim vrstama vijaka.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.