-28%

Nicer Dicer Pro super sjecko

 • Brava Nicer Dicer Pro inovativno je rješenje za vašu kuhinju.
 • Narežite voće ili povrće jednim potezom i uživajte u bržoj pripremi jela.
 • Jednostavno stavite voće ili povrće na oštrice, pritisnite poklopac i gledajte kako se vaša namirnica reže u kockice.
 • Sada možete rezati ravnomjerno, brzo i bez napora, a vaša hrana će izgledati odlično.
 • Nicer Dicer Brava Pro napravljen je od plastike, polikarbonata i nehrđajućeg čelika G-Nox kvalitete te je u potpunosti siguran za pranje u mašini posuđa.
 • Spremnik kapaciteta 800 ml sadrži i protuklizne nožice koje osiguravaju siguran rad.
 • Patentirano dugme jednostavno se čisti – samo istisnite ostatak hrane s baze za rezanje i operite pod vodom iz česme.

28,00 KM

Opis

Uz prava pomagala i aparate za kuhanje, priprema hrane može postati daleko lakša i brža uz ovaj sjecko. Sjeckajte, miksajte i blendajte pomoću naših miksera, sjeckalica i blendera.

Ubrzajte pripremu voća i povrća pomoću Super Sjecka Brava Pro. Kompaktan i praktičan, Sjecko vam omogućuje da narežete namirnice na pet različitih veličina. Oštrice napravljene od nehrđajućeg čelika te visokokvalitetni materijali osiguravaju vam jednostavnu upotrebu. Kapacitet spremnika je 800 ml.

Nastavak za mini i male kocke

 • Mini kocke – za luk, paprike, ili začinsko bilje.
 • Male kocke – za jaja, tikvice ili krastavice

  Nastavak za srednje ili velike kocke

  • Srednje kocke – za mrkvu ili krompir
   Velike kocke – za lubenicu, ananas ili dinju
  • Jednostavno čišćenje i skladištenje

   Dugme koji se nalazi na Nicer Dicer sjecku dizajnirano je za praktično čišćenje – jednostavno istisnite ostatak hrane i operite pod vodom iz česme. Spremnik i oštrice sigurne su za pranje u mašini posuđa.

   Za praktičnu pohranu Nicer Dicer sjecka sve nastavke umetnite unutar spremnika i zatvorite. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, Super Sjecko ne zauzima puno prostora u vašoj kuhinji.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.