-20%

Nosač za telefon

  • Mobitel u autu može se koristiti za razne stvari, kao što su:
  • Navigacija
  • Reprodukcija glazbe
  • Reprodukcija videozapisa itd.
  • Bez obzira za što ga planirate koristiti, auto nosač za telefon biti će vam od velike koristi.
  • S obzirom na to za što želite koristiti svoj telefon tokom vožnje ovisi i to kakav model auto nosača za mobitel trebate nabaviti.
  • Ovaj model je idealan za sve što vam je potrebno kada je upotreba telefona prilikom vožnje u pitanju.
  • Siguran je, stabilan, praktičan i veoma lagan.

28,00 KM

Opis

Sigurni smo da često susrećete nosače telefona u autu kod prijatelja i porodice i pitate se za šta im služe i koliko su od koristi.

Prije svega, korištenje mobitela tokom vožnje je zabranjeno jer odvlači pažnju od vožnje i bezbjednosti vas i vašeg automobila kao i od drugih putnika na putu i njihovih vozila.

Kako biste izbjegli velike probleme i nesreće na putu, morate biti maximalno koncentrisani na vožnju.

Međutim, u nekim prilikama nam tokom vožnje mobitel može biti od velike koristi, naročito ako ga koristimo zbog navigacije.

U tom je slučaju vrlo važno imati dobar auto nosač za telefon, kako bi vožnja i dalje bila sigurna.

Mobitel u autu može se koristiti također za razne druge stvari, kao što su reprodukcija muzike i videozapisa, itd.

Bez obzira za što ga planirate koristiti, dobri auto nosači za telefon biti će vam od velike koristi.

Obratite pažnju na svoju bezbjednost i na bezbjednost svojih saputnika te auto nosač uvrstite u svoju svakodnevnu upotrebu kako biste bili sigurno od nevolje a ipak kako biste mogli koristiti telefon za ono što je nužno.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.