Organizator za obuću

  • Organizator za obuću
  • 6 podesivih stepenica za podešavanje visine i ugla
  • Maksimalna visina približno 23cm – dužina cca. 24,5 cm – širina maksimalna približno 10cm.

18,00 KM

Nema na zalihi

Opis

PVC struktura – organizator za obuću može se prati vodom.

Idealno rješenje za brzo i lahko pohranjivanje gotovo svih vaših cipela s potpeticama, patikama, mokasinama, cipelama itd

Vaši će ormarići pronaći savršenu organizaciju za optimalno skladištenje.

Pametni sistem omogućava vam optimizaciju prostora na disku, udvostručujući prostor za pohranu.

Organizator cipela ima prilagodljivi sistem za prilagođavanje na gotovo sve cipele. 

Samo povucite prema gore za pravilno skladištenje.

Prozračena osnova i poseban oblik u dužini omogućavaju organizatoru cipela da se prilagodi vašim ormarima i ostalom namještaju za cipele. 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.