-28%

Organizer za začine

  • Organizer za začine – čini sve vidljivim i omogućuje pohranu viših predmeta.
  • Povratite neiskorišteni prostor u svoje ormare i držite sve na vidiku
  • Dizajn u obliku slova
  • Pretvorite bilo koji nered u prilagođeno remek-djelo.

26,00 KM

Opis

Podesivi stalak za začine savršen je alat za uređenje začina, staklenki, te ostalih ” bočica ” koje su Vam u kuhinji potrebne i koje trebaju biti na dohvat ruke. 

Također, naš podesivi stalak odgovara većini ormarića, stvarajući organizirano remek-djelo i uštedu prostora.

Podesivu policu sa začinima možete postaviti bilo gdje na Vama odgovarajuće mjesto na brzinu, i sama postavka proizvoda ne zahtjeva primjenu alata niti stručnu pomoć.

Potpuno je prilagodljiv kako bi odgovarao različitim veličinama.

Ono što je najvažnije, naš organizator je glavni štedni prostor za kuhinje, spremište u garaži, u špajzu i drugi mjestima na kojima Vam može bizi nužno potreban.

Osim toga, naš podesivi stalak odgovara svakoj osobi koja prilikom boravka u kuhinj nužno zahtijeva sve na jednom mjestu jer kuhanje, brzina, spretnost i ukus ovisi upravo od začina i dodataka koji je u određeno vrijeme moraju dodati.

Za vrlo pristupačnu cijenu, dobit ćete odličan organizer koji će Vam biti od velike pomoći u uređenju i organiziranju vaših stvari.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.