-28%

Organizer za začine

26.00KM

  • Organizer za začine – čini sve vidljivim i omogućuje pohranu viših predmeta.
  • Povratite neiskorišteni prostor u svoje ormare i držite sve na vidiku
  • Dizajn u obliku slova
  • Pretvorite bilo koji nered u prilagođeno remek-djelo.
Kategorija: Oznake: ,

Opis

Podesivi stalak za začine savršen je alat za uređenje začina, staklenki, te ostalih ” bočica ” koje su Vam u kuhinji potrebne i koje trebaju biti na dohvat ruke. 

Također, naš podesivi stalak odgovara većini ormarića, stvarajući organizirano remek-djelo i uštedu prostora. Podesivu policu sa začinima možete postaviti bilo gdje na Vama odgovarajuće mjesto na brzinu, i sama postavka proizvoda ne zahtjeva primjenu alata niti stručnu pomoć. Potpuno je prilagodljiv kako bi odgovarao različitim veličinama.

Ono što je najvažnije, naš organizator je glavni štedni prostor za kuhinje, spremište u garaži, u špajzu i drugi mjestima na kojima Vam može bizi nužno potreban. Osim toga, naš podesivi stalak odgovara svakoj osobi koja prilikom boravka u kuhinj nužno zahtijeva sve na jednom mjestu jer kuhanje, brzina, spretnost i ukus ovisi upravo od začina i dodataka koji je u određeno vrijeme moraju dodati.

Za vrlo pristupačnu cijenu, dobit ćete odličan organizer koji će Vam biti od velike pomoći u uređenju i organiziranju vaših stvari.