-17%

Paw Perfect Pet Trainer za treniranje vašeg ljubimca

  • Paw Perfect Pet Trainer savršen je siguran uređaj za treniranje vašeg ljubimca!
  • Razvijte pozitivno ponašanje kod svog ljubimca sigurno i učinkovito.
  • Pet Trainer pomaže u ispravljanju lajanja, kopanja, nesigurne prehrane, tučnjave i više.
  • Ovaj uređaj emitira ultrazvučne zvučne valove do 16 stopa u rasponu, savršeno odvraćanje od lajanja na velike udaljenosti.
  • Uz vrijeme trajanja baterije od 360 minuta, možete bez brige krenuti u šetnju sa svojim ljubimcem.

25,00 KM

Opis

Ovaj trainer odličan je uređaj za sigurno treniranje vašeg ljubimca!

Ovaj praktični ultrazvučni trener pasa sa svjetiljkom pomaže u ispravljanju lajanja, kopanja, nesigurne prehrane, tučnjave i drugih nepoželjnih ponašanja.

To je izvrstan alat za treniranje vašeg psa ili psića u parku, kod kuće, u automobilu ili bilo gdje drugdje gdje želite imati produktivan trening.

Pritiskom na gumb, ovaj uređaj emitira ultrazvučne zvučne valove do 16 stopa u rasponu, savršeno sredstvo za odvraćanje od lajanja na velike udaljenosti.

Ultrazvučni valovi zaokupljaju pažnju vašeg psa i preusmjeravaju njegov fokus na vas.

Za rad uređaja za dresuru pasa Paw Perfect potrebne su 4 ‘AAA’ baterije (nisu uključene).

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.