Prijenosni Wifi Zvučnik

Specifikacije: 

  • Bluetooth: Verzija 5.0 s dometom do 10 metara
  • Dimenzije: D118 x Š100 x V195 mm, težina od 430g
  • Konekcija: USB port, TF kartica, FM radio, AUX ulaz
  • Baterija: 3-4 sata reprodukcije, 2-3 sata za punjenje
  • Zvučnik: Funkcija zvučnog telefona sa ugrađenim mikrofonom
  • Napajanje: Dva načina napajanja, ugrađena litij-ionska baterija
  • Zvuk: Visokokvalitetni stereo zvučnici s moćnim bas efektima

Opis

Ovaj prijenosni zvučnik ističe se kao svestrani audio pratilac za ljubitelje muzike koji su stalno u pokretu. S Bluetooth verzijom 5.0, nudi stabilnu vezu na udaljenosti do 10 metara, osiguravajući da vaša muzika prati bez prekida. Dimenzije zvučnika (118 x 100 x 195mm) i lagana težina (430g) čine ga idealnim za nošenje bilo gdje. Opremljen je sa USB portom i TF kartičnim utorom, pružajući višestruke opcije za reprodukciju muzike, uz mogućnost FM radio prijema i AUX ulaza za dodatne audio izvore.

Izdržljiva baterija osigurava 3-4 sata reprodukcije muzike, a punjenje je brzo i efikasno, sa vremenom punjenja od 2-3 sata. Zvučnik također podržava funkciju zvučnog telefona s ugrađenim mikrofonom, omogućavajući jasne pozive ili video chatove, što ga čini funkcionalnim ne samo za muziku, već i kao na javnim skupovima.

Sa dva načina napajanja i ugrađenom litijum-ionskom baterijom, ova jedinica je napravljena za izdržljivu upotrebu i dug vijek trajanja baterije. Jednostavan dizajn tipki čini ga lako upotrebljivim, a visokokvalitetni zvuk stereo zvučnika s ugrađenim rezonantnim radijatorom i fleksibilnim basom osigurava izuzetno iskustvo slušanja sa moćnim bas efektima, savršeno za uživanje u čistoj muzici.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.