-13%

Pro8s bežične slušalice

  • Pro8s gaming slušalice s mikrofonom pružaju vezu s ultra-niskom latencije kako bi se osigurao pouzdan prijenos.
  • Zadivljujući pozicijski zvuk s poboljšanim basom: istinske bežične slušalice pobjednika, poboljšani bas stereo zvuk koji pokreće 13 mm veliki audio drajver pruža impresivno iskustvo igranja.
  • Elegantne i udobne za nošenje: slušalice za igre s blještavim LED svjetlima dizajniranim na slušalicama kako bi istaknuli atmosferu igre.

35,00 KM

Opis

Želite li uživati u zvuku i slobodi kretanja, a pri tom ne smetati ljudima oko sebe, te se riješiti dosadnih slušalica koje vam ne dozvoljavaju normalno kretanje tijelom?

Pro8s bežične slušalice nude vam rješenje.

Petljanje s kablovima u pokretu ili po mraku može biti zamorno, zato bežične slušalice mogu biti vrlo elegantno rješenje.

Ako su vas barem jednom naživcirale žice od slušalica i natjerale vas da pomislite kako bi život bio lijep bez njih, dobrodošli u klub.

Da više nikada ne biste morali prolaziti kroz te probleme, vrijeme je da razmislite o kupovini bežičnih slušalica.

Mnogi su izbjegavali bežične slušalice jer je prijenos bluetoothom smanjivao kvalitetu samog zvuka, ali kako tehnologija napreduje tako se i kvaliteta zvuka prenesenog bluetoothom gotovo pa izjednačila s onim kojeg dobijemo žičanim prijenosom.

  • Kapacitet baterije: 250 mA
  • Paket uključuje:
  • 1 x par Bluetooth slušalica Pro8s
  • 1 x torbica za punjenje
  • 1 x Kabel za punjenje
  • 1 x engleski korisnički priručnik
  • Udaljenost 10 metara

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.