-20%

Punjiva četkica za zube Shuke

  • Gumb za uključivanje/isključivanje (3 sekunde pritiska)
  • Punjiva četkica za zube Shuke
  • Funkcija četkanja (1 sekunda pritiska)
  • Svjetlosni indikator punjenja
  • Dolazi sa zamjenjivom glavom četke
  • Jednostavan za korištenje
  • USB sučelje za punjenje

 

20,00 KM

Opis

Posjeta stomatologu i dobra oralna higijena, poput redovnog pranja zuba, ključni su za održavanje njihovog zdravlja.

Kada je u pitanju pranje zuba, većina ljudi to radi na sljedeći način: nanesu pastu za zube na četkicu, laganim kružnim pokretima prelaze preko zuba, ponove to i na oralnim, odnosno unutrašnjim površinama zuba, ispljune pastu i dobro isperu vodom.

Međutim, ova metoda pranja djelimično je pogrešna.

“The Oral Health Foundation”, nezavisna dobrotvorna organizacija sa sjedištem u Velikoj Britaniji, koja ima za cilj poboljšanje oralnog zdravlja ljudi, preporučuje da nakon pranja zuba, ne ispirate pastu odmah.

Pastu na zubima bi trebalo zadržati nekoliko minuta prije ispiranja kako biste maksimalno iskoristili zdravstvene prednosti fluora, koji se nalazi u većini pasta za zube, i  koristi se za jačanje zubne gleđi.

Električna četkica za zube Shuke model: SK-601 Pomaže u profesionalnom i učinkovitom četkanju zuba, s mogućnošću okretanja čisti zube od prljavštine bolje od običnih četkica, idealna za osjetljivu zaštitu zuba, četkica je na punjive baterije, a dolazi u paketu s 2 dodatne glave za upotrebu.

Paket uključuje:
◾3x glave četkice za zube
◾1x USB kablo za punjenje
◾1x uputstvo

5 načina vibracije za smanjenje karijesa.

Hidroizolacijski dizajn cijelog tijela, kućište može podnijeti ispiranje i bubrenje vode.

Vodootporan, nivo zaštite : 5.

Može se u kratkom vremenu staviti u vodu, ne utiče na performanse.

Čisti zubni kamenac.

Boje: CRNA, BIJELA i ROZA

Specifikacije:
Način punjenja: Punjenje putem USB-a punjača.
Snaga: 2w
Vrijeme punjenja: oko 6 sati.
Radni napon: 3,7v
Kapacitet baterije: 600mAh

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.