-19%

Q18S višenamjenski USB punjač za automobil

  • Jednostavan rad, jedna tipka za spuštanje slušalice, okretanje gumba za podešavanje glasnoće i frekvencije.
  • Bluetooth 5.0 brza veza, prijenos zvuka i glazbe visoke kvalitete s mobilnog telefona na stereo uređaj putem FM-a.

22,00 KM

Opis

Ugrađeni inteligentni identifikacijski čip, inteligentno prilagođava struju potrebnu uređaju i puni sigurno i brzo.

Kompatibilan sa svim vrstama mobilnih telefona, tableta, slušalica, MP3, GPS navigacijski terminal elektroničkih proizvoda, 2 se mogu puniti u isto vrijeme.

Bluetooth verzija: V5.0

Bluetooth udaljenost prijenosa: 10-15m

Frekvencijski odziv: 20Hz-15Khz

Audio format: MP3/WMA

Omjer signal/šum: 68dB

FM frekvencija odašiljanja: 87,5-108,0Mhz

Ulaz: 5V~2A, 9V~1.8A

Nazivni radni napon: 12-24V

Potrošnja: 0,5W

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.