-25%

QS- Neopren steznik za potporu lakta

  • QS- Neopren za potporu lakta posjeduje jedinstveni dizajn zatvaranja na kuku i omču i odgovara svim veličinama laktova s podesivom potporom.
  • Pomaže u smanjenju boli kod tendinitisa i burzitisa.
  • Smanjuje šanse za buduće ozljede.
  • QS podrška izrađena je od najkvalitetnijeg neoprena zatvorenih stanica, prekrivenog rastezljivim najlonom s obje strane za vašu udobnost.
  • Neopren je vrhunski materijal za kompresiju i zadržavanje topline, što pomaže u poboljšanju cirkulacije krvi.
  • Ova kombinacija pruža terapeutski tretman za bol ili ozljedu mišića i zglobova.
  • 75% neoprenska pjena zatvorenih stanica, 25% rastezljivi najlon.

15,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.