-22%

Radna lampa LED120W

 • Radna lampa LED 120W
 • LED snaga: 120 W (7200 lm)
 • 40pcs * 3w LED diode visokog intenziteta
 • Boja tijela: crna
 • Temperatura boje: 6500K
 • Materijal: kućište od aluminija, stolni objektiv, aluminijski podesivi nosač
 • Veličina: 550 x 80 x 84 mm

35,00 KM

Opis

Radioničke lampe imaju vrlo široku primjenu, bilo da ste profesionalni majstor, limar, mehaničar ili da imate privatnu radionicu, radionička lampa se nameće kao jedan od osnovnih sredstava za rad.

Kako je ponuda radioničkih lampi velika, a njihova primjena široka, nabrojaćemo nekoliko elemenata na koje je važno da obratite pažnju prije nego što izaberete lampu koja najviše odgovara Vašim potrebama:

 1. Dužina rada lampe i način punjenja lampe
 2. Način korišćenja i primjena (džepna, ručna, led lampa za glavu…)
 3. LED tehnologija (COB ili SMD)
 4. Nivo zaštite (IP- nivo zaštite od stranih tijela i zaštite od vode, ili IK- nivo zaštite od spoljnog mehaničkog udara – što su više cifre, stepen zaštite je veći)

Gdje god nema trajno postavljene rasvjete ili gdje je ona nedovoljna da obezbjedi siguran i prijatan rad, radioničke lampe su najbolji način da se osiguraju optimalni uslovi osvjetljenja. Dobra vidljivost i odgovarajuće osvetljenje ne samo da osiguravaju postizanje najbolje mogućih rezultata, već čine radno mjesto sigurnijim.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.