-25%

Raspršivač za maslinovo ulje i ocat

  • Raspršivač za maslinovo ulje i ocat je jako praktična pumpica koja će oduševiti svaku domaćicu i profesionalnog kuhara.
  • Koristite za kuhinju, roštilj, profesionalnu posudu za prskanje itd.
  • Jednostavan za korištenje i rad.
  • Zaštita okoliša, bez zagađenja, otporan na habanje i koroziju.
  • Kapacitet: 100 ml

15,00 KM

Opis

Ponekad je jako teško nanijeti ulje na određenu vrstu hrane koju spremamo za pečenje, zar ne?

Zbog same teksture kao i zbog teksture ulja, nikako ne uspijevamo ravnomjerno nanijeti ulje na svaki dio.

Iz tog razloga osmišljena je ova nevjerovatna pumpica koja raspršivanjem nanosi ulje na svaki dio namirnice veoma brzo, efikasno i ravnomjerno.

Više nećete morati nanositi ulje dosadnim silikonskim četkama koje kasnije morate prati dugo vremena jer ulje nikako da spadne.

Također, ovu praktičnu pumpicu možete koristiti i za salate i za nanošenje ocata ili limuna.

Veoma jednostavno napravite i začinite salatu, te pumpicu servirajte uz salatu kako bi svako mogao začiniti sebi onoliko koliko želi, bez pretjerivanja i u odgovarajućoj mjeri.

Neka praktičnost i efikasnost budu jača strana vaše kuhinje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.