-50%

Reflektori 4 kom

  • Reflektori 4 kom
  • Solarno vanjsko svjetlo Vodootporno 48 COB LED solarno svjetlo Solarna svjetiljka sa senzorom pokreta Vrtna reflektor Solarna zidna svjetiljka za dvorište ulice
  • Široka primjena: Vanjska solarna svjetla, pogodna za vrtove, bazene, ograde, dvorišta, prilaze, stepenice, vanjske zidove itd., Vrućina, otporna na vremenske utjecaje, ne treba brinuti zbog oštećenja na otvorenom.
  • Automatsko uključivanje: PIR senzor pokreta može skenirati izvor topline koji se kontinuirano kreće unutar dometa detekcije. Kad se neko pojavi u tom području, svjetlo će se automatski uključiti.
  • Solarno svjetlo: Sunčevom svjetlu je potrebno 6 sati sunčevog svjetla tokom dana i 10 sati normalnog rada noću. Nisu potrebne nikakve žice, pružajući vam ekonomičan život s niskom razinom ugljika i okolišu.
  • Brzo punjenje: Punjenje solarnih panela ovisi o trajanju svjetla i vremenskim uvjetima. Što je sunce jače, vrijeme punjenja je kraće. U oblačnim ili kišnim danima efikasnost baterije se smanjuje, što rezultira kraćim vremenima osvjetljenja.

35,00 KM

Opis

Naš cilj je olakšati Vama kupovinu i obezbijediti Vas proizvodima koji će Vam olakšati svakodnevnicu.
U ponudi imamo širok spektar artikala, uređaja, alata, mašina, rasvjete i slično. Vaš BH Market.

Brza dostava u sve gradove BiH!
Cijena dostave je samo 7 KM!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.