Rezna ploča za drvo

Predstavljamo vam reznu ploču sa lancem – Alat koji vam omogućuje rezanje drveta

Koristi se kao i obična rezna ploča na standardnim brusilicama za presjecanje, brušenje i oblikovanje  drvenih površina.

U ponudi imamo dva modela:
1. Velicina 125 x 22 mm
Za upotrebu sa ugaonim brusilicama od 5″
10000-13000 RPM
7/8″ Sjenica

2. Velicina 115 x 22 mm
Za upotrebu sa ugaonim brusilicama od 4″ ili 4-1/2″
10000-13000 RPM
5/8″ Sjenica

Obavezno korištenje zaštitne opreme pri radu sa reznim pločama.

VIDEO KORIŠTEN SAMO ZA PREZENTACIJU,IZGLED PROIZVODA KAO NA SLIKAMA.

19,00 KM

Opis

Prije početka rezanja, ploču treba vizualno pregledati i utvrditi postoje li moguća oštećenja. Zbog velike brzine vrtnje i kontakta s materijalom koji se reže, oštećena ploča može puknuti, a samim time ozlijediti osobu koja vrši rezanje.

Obavezno koristiti zaštitnu opremu prilikom korištenja reznih ploča.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.