-25%

ROOT pegla za kosu

  • ROOT pegla za kosu sadrži nano keramički premaz.
  • Promjer cijevi je 26 mm.
  • Pogodno za sve tipove kose.
  • Beauty set uvijač i pegla u jednom.
  • Ima ukosnicu za držanje kose, što olakšava ravnanje i uvijanje.
  • Gumena glava za toplinsku izolaciju.
  • Metalna izolacijska potpora.
  • Boja: crna

15,00 KM

Opis

Duga, blistavo ravna kosa još uvijek je trend broj jedan, i pored prelijepih i zanosnih kovrdža.

Dok drugi smatraju da je to pomalo nepravedno, i da se trend nameće i onima koji imaju prirodne i prelijepe lokne, drugi pak nastoje da obezbjede idealnu peglu koja će uz minimalna oštećenja kosu činiti pravom i svilenkastom.

Kada je u pitanju druga skupina, potražnja pegle ponekad može biti veoma kompliciran posao koji će zahtijevati istraživanja, duge potražnje i na koncu izazvati zbunjenost i neodlučnost.

Kada je riječ o samom peglanju kose, postoje opća pravila koji se treba držati, a sve ono ”čudno” ostaviti sa strane – jer nema tu mnogo mudrovanja.

Uz idealnu peglu kosu je moguće ispeglati u samo par minuta. Naravno, ukoliko je vaša kosa kovrdžava to može potrajati nešto duže, ali u suštini, ključ je pravi odabir.

Po pitanju zdravlja kose kada govorimo o peglanju, najvažniju ulogu ima njega kose prije i poslije peglanja.

U svakom slučaju, da biste izbjegli komplicirane procese odabira i riješili se stresa, ROOT pegla za kosu je definitivno pun pogodak.

Ispeglajte kosu u samo par minuta uz ovaj model pegle koji je oduševio sve one koji su je isprobali.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.