-50%

Rotacijska polica za začine

  • Rotacijska polica za začine
  • Sve to organizirajte uz rotirajuću policu koja se instalira bilo gdje gdje vam treba dodatni prostor – u trenu!

 

19,00 KM

Opis

Samo stavite u bilo koji kut i pritisnite ručke za pritisak kako biste ga učvrstili na svom mjestu.

Nema alata, nema sklopa!

Zatim okrenite za 360 stepeni lakog pristupa.

Tajna su InstaHangovi polimerni jastučići za pritisak i usisavanje Gripology ™, koji ga sigurno drže na većini površina, tako da neće kliziti.

A InstaHang neće oštetiti vaše zidove, tako da ga možete ponovo koristiti bilo gdje!

Otporan je na plijesan, pa je idealan za kupatilo i savršen je za organizaciju vaše kuhinje, ostave, frižidera i spavaće sobe – nema više nereda i nereda!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.