-18%

Rotirajući držač za začine

  • Kada se koristi, možete brzo rotirati stalak za začine kako biste pronašli staklenku začina koja vam je potrebna.
  • 8 bezolovnih staklenih posuda velikog promjera od 100 ml za punjenje raznih začina.
  • Trodimenzionalna struktura ne zauzima prostor, pogodna za male kuhinje.
  • Stabilnu bazu nije lako protresti.
  • Materijal se ne lijepi lako za ulje i lako se čisti.
  • Otvor za vodu u staklenoj posudi za začine je ujednačen, začin se ne lijepi i jednostavan je za korištenje.

45,00 KM

Opis

Moderan izgled dizajniran je da zadovolji modernu estetiku.

Stalak za začine može se koristiti u domovima i restoranima kako bi se poboljšala praktičnost.

Stalak za začine izrađen je od visokokvalitetne plastike kao okvir, a posuda za začine je izrađena od stakla s velikim otvorom, koji može precizno kontrolirati začin i osigurati svježinu začina.

Ova polica ima 18 staklenih posuda za začine u koje može stajati 16 različitih začina kao što su sol, papar, majčina dušica, čili, ružmarin i još mnogo toga.

Struktura stalka za začine može se postaviti bilo gdje u kuhinji.

Stalak za pohranu začina koji štedi prostor olakšat će vam život.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.